Pastele cu sarbatori!


A fost lume multicica in Carturesti, la Galele AtelierKult. Mai multa decit anul trecut. Mi-a facut placere sa revad vechi prieteni, sa cunosc oameni extraordinari. Nu mi-a placut ca am fost mereu stresat de timp, de faptul ca a doua zi dimineata trebuia sa fiu la serviciu, la 300 de km distanta. Am ajuns la Carturesti cu masina si am condus – nici acum nu-mi vine sa cred – prin Bucuresti. Sa traiasca Gabi, de linga mine, harta desenata de Andreea si GPS-ul din mina copilotului. 🙂 Pai ce? Cum puteam sa vin fara sa verific drumul din trei surse?

marian-coman-carturesti.jpg

Da, am luat premiu. Uite, scrie aici ce si cum. In fine… Eu voiam sa plec imediat dupa decernarea premiilor, dar a fost faza cu Jurnalul de la TVR Cultural. Am fost luat prin surprindere, dar m-am felicitat ca dimineata am fost suficient de inspirat sa pun pe mine niste haine mai de Doamne ajuta, asa incit sa nu ma rida cei 2 -3 telespectatori ai TVR. Exagerez, fireste. Am mai sunat si eu vreo 2 persoane (mama… sint la televizor), asa ca le-am dublat audienta. Ei, da… sint doar rautacios. De fapt, mi-a placut. Televiziunea arata fain pe dinauntru si e plina de oameni draguti, atita citi am vazut eu. De la domnisoara care mi-a uns fatza cu fond de ten, pina la regizorul de platou care ne-a spus in soapta buna seara.

Ma rog… a fost o zi foarte faina, iar de miine o sa ma bucur de 3 zile de lene la tara. O sa-mi car si calculatorul cu mine, poate reusesc sa scriu ceva. Gata, nu mai zic nimic.

Ba da: Pastele cu sarbatori! Si va pun si o poza cu mine facuta in Carturesti de Roxana Brinceanu.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours

+ Leave a Comment