Reclame care ma scot din sarite


In spatele meu, in redactie, se afla un televizor care-si vomita in permanenta stirile in ceafa mea. Calupurile dese de reclame de la „Realitatea” au inceput de la o vreme sa-mi dea frisoane si am identificat 3 spoturi care ma scot pur si simplu din sarite. Topul este urmatorul:

1. „Ziaristii fac lucruri trasnite”. Reclama imbecila la ziarul „Ziua” se afla, de departe, pe primul loc. Or fi jurnalistii plecati cu pluta, dar astia care storc infiormatii de la cuiere, veioze, scaune si bibelouri intrec orice masura. De cind a aparut reclama asta nici nu mai deschid cotidianul cu pricina.

2. „Ciulache, sper sa-ti sparga cineva dintii”. Reclamele la pasta de dinti au avut dintotdeauna un aer penibil. De la cerneala care penetreaza creta si pina la coaja de ou cu consistenta de cauciuc ori la sloganul „Sa salvam lumea de carii”, toate spoturile au avut ceva care le punea in aceeasi oala cu reclamele la detergenti. Ultimul spot la Colgate insa, le intrece pe toate. Cind il aud pe nenea ala, Alex Ciulache, cum se plinge ca il dureau dintii, simt ca imi creste tensiunea.

3. „Petrom Service, cinta la alta masa”. Cine mama dracului o fi fost ala care a ales sound-ul pentru reclama la „Petrom Service”? Dezacordurile muzicale culese parca din cel mai prost episod al serialului Zona Crepusculara sint lovitura de gratie pentru cineva care a rezistat eroic vocii lui Alex Ciulache.

Cunoasteti pe cineva care poate interzice difuzarea acestor reclame? Pliiizzz….

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours

+ Leave a Comment