Mogulii si literatura


Va spuneam ca de la o vreme nu mai citesc ziarul „Ziua”. De cind cu reclama aia cu „Nu ma face sa-ti repet povestea cu cioburile”. Sa nu ma intelegeti gresit. Nu ma dadeam nici inainte in vint dupa cotidianul cu pricina, dar nu saream nici un ziar dintre cele care vin la redactie. Obligatii profesionale. In fine… Acum vreo 2 – 3 saptamini am taiat de pe lista „Ziua”.

Azi insa, pentru a-mi documenta un eventual editorial despre subiectul la moda – „moguli” si presa – am deschis „Ziua”. Si m-am felicitat. Da-i dracului de moguli si de editorial! In pagina 15, un interviu cu Lucian Dan Teodorovici. Foarte fain. Ma rog, trebuie spus ca de la o vreme am descoperit o placere nebanuita in a citi interviuri si ca, din acest motiv, as putea fi subiectiv. Oricum, iata link-ul.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. Ovidiu Bufnila

  Tigrule Coman, ma asteptam sa pui si tu un link spre bufnil…Asa cum ma asteptam s-o faceti toti de altfel…dar e bine si asa…Eu v-am pus linkuri in blog…Iar v-am luat-o inainte…Voi, asa, cum va simtiti fata de bufnil…?

 2. Ovidiu Bufnilă

  De asta te pretuiesc si te respect tigrule Marian Coman! Pentru ca ai stiut intotdeauna sa fii insurgent inrepe Bufnil, fara frica de el dar cu pretuire si barbatie! Te salut! Te provoc! Imi esti drag! Marian, esti un barbat adevarat!

 3. Ovidiu Bufnila

  Te-am vazut la televizor, tigrule! Bravo! In privinta textelor tiparite de bufnil, oauuu, are vreo importanta suportul ictional? N-are, tigrule. Important e altceva pentru un sciitor, pardon, un Scriitor…

 4. Marian Coman

  Multumesc, Ovidiu. Fireste, suportul nu e important. Dar un blog, din punctul meu de vedere, nu e literatura. Atunci cind vreau sa citesc un blog, citesc un blog fara pretentii de literatura, dupa cum, atunci cind vreau sa citesc literatura, nu o sa o caut pe un blog, ci intr-o carte, intr-o revista sau intr-un site de profil. Fireste, se poate sa ma insel, insa fac si eu dupa cum imi dicteaza gusturile. In rest, numai de bine.

+ Leave a Comment