Punct cu punct, tastaturi si Lost


Fiindca nu am mai scris de multa vreme si fiindca s-au intimplat citeva lucruri, le iau, din nou, punct cu punct:

* Michael Haulica s-a mutat de aici, aici. Sa-ti fie de bine la casa noua, Maicule.

* Vidal si-a inchis blogul. ­čÖü Vidalule, calutule,┬ávidalule… Un’ te-ai dus tu?

* Week-endul trecut am urcat pe culmile disperarii findca porcaria aia de mufa ps2 in care se infige tastatura s-a stricat. Si a trebuit sa asteptam ziua de luni pentru o noua tastatura, pe usb. Prin urmare nu am scris nimic. M-am uitat la primele episoade din Lost. Frumos, dar cu prea multe reactii neverosimile.

* Detest circul religios, mai ales atunci cind este organizat pe bani publici. La Braila, de Boboteaza, crucea a fost adusa din apa de un tip despre care lumea stie ca ar fi liderul lumii interlope. Si lumea stie ce stie. Problema a devenit pentru mine si mai gretoasa cind am aflat ca unei tinere de 17 ani i s-a interzis sa participe la cursa de inot pe motiv ca este femeie. Am scris un editorial pe tema asta, text pentru care ma astept sa primesc o serie minunata de injuraturi de la enoriasi, miine, de dimineata, pe site-ul ziarului si la telefon.

* azi am primit almanahul science-fiction, ultimul numar al revistei Helion, acolo unde se vorbeste despre fituica de la Braila, si un cotidian din Timisoara, in care este prezentat numarul 4 al revistei, in care a aparut Tineretea doamnei Cala. Multumesc, Florin. O sa sar peste editoriale si o sa le citesc cu placere.

* ma duc sa mai vad un episod din Lost.

Comentarii

comentarii

+ There are no comments

Add yours