Un an


nopti albe zile negre
Spuneam in urma cu citeva zile ca imi pare rau ca nu am ajuns la Gaudeamus. Nu am spus si motivele. Regretul meu se leaga de faptul ca a trecut un an de cind, tot la Romexpo, s-au lansat „Noptile albe…”. Mi-ar fi placut sa fiu acolo si sa serbez ori sa comemorez anul asta printre carti. Mda… a trecut un an.

Un an.

Imi amintesc ca imi propusesem ca pina la finele lui 2006 sa am gata si cel de-al doilea volum. Dar nu stiu daca am reusit sa ajung macar la jumatate cu povestile Calei. Mi-e foarte usor sa ma gindesc la viitoarele mele texte, insa nu mi-e la fel de usor sa le scriu. Uneori ma chinui, ma incrunt, ma screm… ma trimit la munca de parca as fi un negru pe o plantatie de bumbac… si de-abia reusesc sa scriu un rind intr-o zi intreaga. Alteori, din contra, macin cuvinte de parca as fi o risnita electrica.

Ma rog… A trecut un an si am cam lenevit. Am facut mai mult gazetarie decit literatura, dar nici gazetarie n-am facut cum trebuie fiindca nu-mi place cu adevarat, doar ma pacalesc cu ea, dupa cum dependentii de droguri se pacalesc cu metadona.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours

+ Leave a Comment