Textul de pe rosf


Am terminat articolasul pentru www.rosf.ro. Poate un pic patetic, poate un pic cam dulcegaros si cam plingacios, cu citeva frustrari poate un pic prea vizibile, ma rog, cam ca o insemnare de blog. Curiosii il pot citi si comenta aici.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
  1. princessita

    eu nu sunt utilizator inregistrat pe rosf asa ca o sa iti spun „doua vorbe” .. aici .. articolul e scris bine , e putin revolutionar , putin gnoseologic , si mult compatibil cu parerea mea despre ceea ce ai incercat sa dezbati „cu cerbicie”
    1 „Acum 20 de ani, pe cînd eram un puşti timid, credeam că, pentru a fi scriitor, este suficient să scrii. În urmă cu 14 – 15 ani însă, am ajuns la concluzia că abia primul text publicat te face scriitor. Apoi, după ce am publicat primele povestiri în ziare şi reviste am început să cred că abia atunci cînd cuvintele tale apar într-o carte, ajungi, cu adevărat, scriitor.”

    Ce pot sa zic …atunci cand am citit partea asta m-am vazut pe mine … si eu scriu muuult rau , am o predispozitie catre disecarea psihozelor , catre patologii stihiale , catre multe alte categorii contrastante .. ma gandesc uneori ca poate as putea trai din asta .. tu imi demonstrezi inca o data ca nu .. de fapt nu tu (prin articolul scris) ci sistemul romanesc , care este „de o superbitate rara” .. asta e .. o sa scriu atat timp cat o sa o fac pentru ca imi place .. cand o sa simt ca starea mea lirica e saturata , ma voi genera in lumea perceptibila a carierei mele (sau ce-o mai fi pana atunci) .. Sincer nu stiu ce face un scriitor sa fie scriitor … chiar daca cel mai simplu raspuns ar fi „scrisul” , cred ca e mai mult ceva launtric, ceva ce tine de o etica intrinseca ,ceva intim , nu stiu ce .. poate pentru ca nu sunt sau poate pentru ca inca nu am descoperit .

+ Leave a Comment