Rock!


Ce e cu titlul o sa va spun mai tirzior.

Mai intii va scriu ca Mircea s-a tinut de cuvint si a actualizat site-ul revistei Familia. Si ca in numarul 10 puteti citi, iaca aici, povestioara mea bolnava, Eit. Iar in Camera de garda se afla, printre altele, o prezentare a volumului „Nopti albe, zile negre”.  

 Rock! Mozart Rock!

Si acum povestea din titlu: Se intimpla uneori ca Braila sa ma uimeasca. Orasul asta plat in care nu se petrece, de regula, nimic bun capata uneori sclipiri de diamant. Cind se intimpla asa ceva, clar, e vorba de teatru, singura institutie culturala din oras care, din punctul meu de vedere, isi merita statutul. As face o paranteza sa va pomenesc de „Visul unei nopti de vara” sau de „Adam Geist”, insa mi-e un pic lene si, in plus, sint sigur ca cei interesati de fenomen au idee despre ce e vorba.

Mozart Rock De data asta nu a fost vorba de teatru, ci de muzica. Orchestra teatrului muzical din Galati alaturi de trei chitaristi, pe o scena, in Braila. Pacat ca nu ati fost acolo sa ascultati Mozart si Bach la chitara electrica. Trei rockeri acompaniati de o orchestra. Mmmm… dar ce incerc eu sa va spun? Abia m-am intors si inca n-am cuvinte. Cumparati ziarele de vineri.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
  1. Mircea Pricajan

    Tre’ sa fi fost ceva fenomenal! Te invidiez, Marian. Noi, in Oradea, avem o chestie numita Rock Filarmonica, dar n-are rost sa-ti spun ce rost are (sau n-are). 🙁

    Apropo de revista, au ajuns exemplarele tale?

+ Leave a Comment