Ping – pong si zeama de varza


Doua lucruri am ratat zilele trecute si imi pare rau: drumul la Iasi, la festivalul Quasar, si tirgul de carte de la Bucuresti.

Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung in capitala Moldovei, mai ales ca este primul an, in ultimii 10, cind nu ajung deloc la Iasi. Dar – cine stie? – 2006 inca nu a trecut. Si nu aduce anul ce aduce ceasul.

Am citit la Luciat o cronica a antologiei „Transformarea lui Martin Lake si alte povestiri”. M-am bucurat foarte mult ca i-a placut textul meu, mai ales ca ii urmaream blogul de ceva vreme. „Critica” de genul asta imi pica tare fain, cu atit mai mult cu cit nu-i cunosc autorul si orice urma de suspiciune asupra sinceritatii ei este, din punctul meu de vedere, inlaturata. E adevarat ca tot bine mi-a picat si prezentarea „Noptilor albe…” realizata aici de Mircea Pricajan. Nici pe Mircea nu il cunosc really, dar tot am schimbat vreo 10 mailuri de-a lungul timpului. 🙂 Am inteles ca articolul a aparut si in revista Familia, dar site-ul nu este inca actualizat. In ultimul numar al publicatiei mi-a fost publicat si textul „Eit”, asa ca am un motiv in plus sa astept cu nerabdare revista.

Mugur Cornila a lansat www.rosf.ro si au trecut deja vreo doua saptamini de cind trebuia sa-i trimit un articol din care am scris aproape jumatate inainte de vacanta. Acum trebuie sa-mi scutur Sicilia din cap pentru a putea continua. Maicu’ ma pune aici alaturi de Kelly Link si Liviu Radu. Of… dar mai am de scris o gramada pina sa ajung sa ma gindesc atit de departe. Si tot de rosf este legata si baza asta de date, un soi de wiki sf.

No, cam asta e. Stiu ca e o varza insemnarea mea de azi, dar uneori si varza e buna. Sau zeama de varza.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. Mircea Pricajan

  Nu e actualizat site-ul Familia, adevarat, dar promitem sa facem si asta cat de curand. Adica, promit, ca doar in seama mea a ramas treaba asta crunt de tehnica :(.

  Place blogul tau cel nou, Marian. La cat mai multe si interesante insemnari!

 2. April

  hmmmm…….car’va’zica, te mutasi. si te mai si plimbasi prin Italica.
  poate faci si tu o socoteala cam la cit te-a scos drumul asta, cu cazari si traversari cu bacul, timpi, taxe de autostrada, cazari, etc etc.. ca m-ar bate si pe mine gindul, si astfel de date sunt pretioase.
  bine-ai revenit.

+ Leave a Comment