Diploma


Am intrat, in sfirsit, in posesia diplomei de la Eurocon. Albastra, rama neagra, usoara, din lemn. Draguta. Nu ma dau eu in vint dupa diplome, medalii si alte porcarele, dar asta arata tare bine. E facuta pentru a fi agatata in perete, lucru pe care, fireste, nu o sa-l fac. Mai am pina sa-mi biziie in asa hal piticii pe creier. Ba chiar cred ca au inceput sa se linisteasca: zilele trecute mi-am luat portretele si le-am bagat pe sub pat sau naiba stie pe unde, ca nu m-am interesat de soarta lor. La revedere paranoia, bine ai venit schizofrenie! 🙂
 
Nu am mai scris de multa vreme aici, e adevarat, dar, in schimb, am lucrat la „Tineretea…”. Teoretic este foarte posibil sa o termin pina la 1 august, chiar daca acum tinjesc dupa un concediu in care sa nu fac nimic.
 
A… cred ca am ramas dator cu o insemnare: s-a schimbat modificarea si, se pare, antologia dupa care miriiam in post-ul anterior o sa apara. Dar nu ma mai bucur pina nu o sa o vad.
 
Gata. Va imbratisez.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
  1. maru

    Pai nu prea. Caci nu am camera digitala, si nici nu-mi vine sa car „tabloul” in redactie, unde am. 🙂 Dar, cine stie. Poate imi cumpar camera. 🙂 Secolul asta.

+ Leave a Comment