Ne vedem la Bucuresti


Simbata o sa fiu in Bucuresti. Nu, nu am curaj sa vin cu masina. O sa ma urc in tren si o sa privesc, pe geam, la copacii care alearga spre casa.
Si daca vreti sa ne vedem, va astept simbata, de la ora 17.00, la magazinul Diverta din Plaza Romania (B-dul Timisoara) – unde naiba or fi toate astea?
Dupa ce se termina nebunia, poate bem o bere. „Poate” asta depinde de voi. Ca eu sigur o sa beau una.
 
A… uite o parte din anuntul oficial:
 
Editura Tritonic in Plaza România
Lansare de primavara
Sâmbata, 25 martie, ora 17.00, la magazinul Diverta din Plaza România (B-dul Timisoara), se lanseaza colectia de primavara-vara fiction.ro, creatia haute-culture a editurii Tritonic.
Prin evenimentul din 25 martie, Tritonic prezinta titluri ale autorilor români si straini: „Asteptind-o pe Sara” – Michael Haulica, „Sharia” – Roxana Brânceanu, „Nopti albe, zile negre” – Marian Coman, revista „fiction.ro”, „Statia Pierzaniei” si „Cicatricea” – China Miéville, „Zei americani” – Neil Gaiman.
Invitati speciali: Michael Haulica, Roxana Brânceanu, Marian Coman, Mihai Samoila, Liviu Radu, Lucia Simona Dinescu, Florin Pitea.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
  1. hnu

    cit stai in capitala? ca simbata seara tirziu ajungem si noi (adica io si frumoasele mele) in bucuresti… n-om ajunge la timp pentru lansari…. da’ va tin pumnii!

+ Leave a Comment