Galele AtelierKult


Ceremonia de decernare a premiilor Kult pentru literatura fantastica, editia 2005 va avea loc simbata, 14 ianuarie, la ora 17, la libraria Carturesti de pe Magheru (linga cinematograful Patria), in sala de la mansarda. Premiile Kult 2005 sint singurele premii literare dedicate exclusiv literaturilor fantastice care se acorda in prezent in Romania. Alegerea laureatilor a fost facuta de un juriu profesionist, iar numele cistigatorilor vor fi facute publice abia in momentul deschiderii plicurilor sigilate care contin diplomele. Fiecare premiu va fi anuntat de catre o personalitate a lumii literare.
Vor urma lansari de carte, palinci, berici, discutii cu autori si editori, si alte asemenea lucruri ce pica bine la o astfel de intilnire.
Toata lumea e bine venita, inclusiv eu, asa ca o sa fiu acolo. Va astept si pe voi.
O sa aveti ocazia sa va intilniti cu: Ion Hobana, Liviu Radu, Jean-Lorin Sterian, Ana-Maria Negrila, Roxana Brinceanu, Ona Frantz, Bogdan Hrib, Michael Haulica, Catalin Sandu, Bogdan Gheorghiu, Sebastian A. Corn, Florin Pitea, Cristian Carstoiu , Stefan Ghidoveanu, Bogdan Bucheru, Horia Nicola Ursu si cu multa alta lume.

Comentarii

comentarii

+ There are no comments

Add yours