Zi fără Thalia


As fi vrut sa merg la teatru. Este un festival zilele astea si mi-e ciuda ca nu pot ajunge la nici o piesa. Oare de ce nu se joaca si dimineata? In fiecare seara sint cite trei piese, uneori in acelasi timp si eu, workarul, nu pot saliva in fata nici unei scene. Poate simbata voi reusi sa ma razbun. Stii, mi-ar fi placut sa fiu actor. Sau cintaret. Dar mi-am dat seama de lucrul asta prea tirziu.
Sau poate ca niciodata nu e prea tirziu. Poate la anul dau la TF. Ca de muzica nu ma mai apuc eu acum. Si oricum sint aproape afon.
Ascult Bjork. Mi-am configurat un post de radio pe Yahoo si tare ma mai alint ascultindu-l. Si astia fojgaiesc pe linga mine si ma bucur ca nu-i aud. Imi string mai tare castile pe urechi, dau muzica mai tare si citesc. M-am saturat sa citesc.
Stiri, articole de aici sau de aiurea. In mod normal trebuia sa fac asta doar vreo trei saptamini, cit dura concediul unui coleg. Doar ca tipul nu s-a mai intors. Nici timpul. O alta colega a plecat in State, iar un altul urmeaza sa se care la Bucuresti. Si uite asa m-am trezit facind tot soiul de chestii.
Dar cea mai proasta veste este ca plecarea mea la Tirgoviste s-a dus dracului.
Si cel mai rau imi pare ca i-am promis omului aluia ca ma duc, sa aiba cu cine vorbi presa, pe cine poza, pe cine felicita si pe cine conduce la gara cind manifestarea se va fi terminat. Cit o sa ma injure miine, sarmanul, cind va vedea ca nu mai ajung…
Partea buna este ca nu ma voi lupta, pe drum, cu tentatia de a pufai o tigara.
Ha! Ce zimbet trist ma inconjoara.
Poate zilele astea o sa va povestesc de Bicu, prietenul meu care nu mai e.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
  1. clabucel

    eu as zice sa-i dai dracului cu ziarul lor si cu programul lor si cu articolele lor toante si cu zumzaiala, si cu nedusul si neplecatul, si cu legatul de un birou negru

+ Leave a Comment