Vă era dor de Harap Alb?

Mie îmi era. În luna martie, am răspuns unei anchete realizată de Weird Fiction Review despre monştrii din literatură. Am făcut la vremea aia o scurtă paralelă între tovarăşii de drum ai lui Harap Alb şi mult mai celebrele personaje din benzile desenate americane X-Man. Puteţi citi AICI răspunsul meu, alături de cele ale unor scriitori precum K. J. Bishop, Tobias Buckell, Hal Duncan, Lucius Shepard ş.a.m.d.

În urmă cu doar câteva zile am descoperit un proiect care m-a entuziasmat. O să vă spun doar faptul că povestea lui Harap Alb continuă şi o să vă invit să daţi un click AICI.

Comments

comments

2 de pareri despre “Vă era dor de Harap Alb?

  1. Wow. Arata super. Nu stiam de existenta revistei Comics, dar este foarte interesanta. Trebuie sa o cerecetez mai indeaproape 😉 Ar fi interesant sa vedem o banda desenata marca Marian Coman. Ai putea fi un Joe Hill al Romaniei sau mai bine, Joe Hill ar fi un Marian Coman al S.U.A.

  2. Si mie mi-a placut ceea ce am vazut.
    In copilarie, devoram Rahan, Pif ori revistele Orion in care semnau benzi desenate Viorel Parligras si alti desenatori din grupul de la Craiova. Cateva caiete de matematica am umplut si eu cu benzi desenate la vremea aia 🙂

Lasă un răspuns