Marşul moto în imagini (2)

Am promis că revin cu poze de la marşul moto. So… ca să păstrez tradiţia, o nouă fotografie realizată de colega mea Mihaela Anghel:

şi o galerie întreagă cu imagini surprinse de un alt coleg, Florentin Coman. Intraţi şi pe blogul lui – sînt cîteva şi acolo 😉

Comments

comments

6 de pareri despre “Marşul moto în imagini (2)

  1. @ Povestind Braila – Si eu ma bucur ca am fost acolo. Cred ca era de datoria oricarui om de bun simt sa sprijine o actiune de genul asta. Mi-a parut o lectie de democratie, desfasurata exemplar la Braila. O demonstratie impotriva abuzurilor, pasnica, civilizata, incarcata de solidaritate si de forta, insa fara sindicate si fara vreo organizare speciala.

  2. Pingback: 2010 in review |
  3. Abia acum am descoperit aceste fotografii de la memorabilul marș moto. A fost și va rămâne ceva unic – de la străvechile începuturi ale cetății Ibrail și până azi nu au fost atâția motocicliști la un loc, iar dacă se va mai întâmpla vreodată asta, nu va mai fi pentru prima oară. Am fost acolo, am făcut multe fotografii și am filmat dar aici am gasit imagini cu noi, eu și băiatul meu, pe care nu le aveam.
    Mulțumesc Marian Coman!

Lasă un răspuns